Ons Team 2017-01-04T16:06:53+00:00

Bram Föllings
Managing Partner

Loes Boer
Managing Partner

Arjan Koopmans
Founder & Managing Partner

Neem Contact Op

Onze Partners

Succesvol ondernemen doe je nooit alleen. Daarom werken wij graag samen met betrouwbare partners en bundelen wij onze krachten voor gezamenlijk belang. Hieronder lees je meer over onze gewaardeerde partners.

Wij nodigen je van harte uit eveneens de expertise van onze partners in te zetten voor je bedrijf. Vragen of advies nodig van onze partners? mail je vraag naar info@optimalist.nl.

Neem Contact Op
Mirjam Suijdendorp
Mirjam SuijdendorpTrainer & Coach
Haar bestuurlijke en organisatorische ervaring gecombineerd met een gezonde dosis enthousiasme en motivatie zijn prima ingrediënten voor het werven, inwerken en opleiding van ZZP-ers, voor de multinational ACN Euro b.v.. Hier leerde zij Arjan Koopmans kennen en samen bundelen zij nu hun krachten om meer rendement uit mensen te halen. Zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.
Marcel Oosterwijk
Marcel OosterwijkTrainer, acteur, trainingacteur, regisseur
Na vijftien als theatermaker te hebben gewerkt ben ik televisieprogramma’s gaan regisseren en produceren.
Deze vaardigheden hebben mij onder andere geleerd dat voor elk probleem een oplossing is en dat ik de talenten van alle medewerkers optimaal leerde gebruiken.
Wim Vreeburg
Wim VreeburgFiscaal Specialist
Bent u ZZP-er en wilt u uw fiscale zaken goed geregeld hebben, dan bent u bij mij aan het goede adres.
Saskia Smit
Saskia SmitGhostwriter
Heeft u mooie ideeën, maar heeft u geen tijd om dat op papier te zetten? Of vindt u het lastig om er de juiste woorden voor te vinden? Of heeft u zoveel materiaal dat u door de bomen het bos niet meer ziet? Dan ben ik uw vrouw.
Rimmer Frissen
Rimmer FrissenRedacteur
Zoek je een redacteur, tekstschrijver of corrector? Dat treft, want teksten, beelden en verhalen zijn de dingen die mij enorm interesseren, energie geven en enthousiast maken!
Leonard van der Kuijl
Leonard van der KuijlFotograaf
Fotograaf “Leonard van der Kuijl” wil samen met u een mooie creatieve fotoreportage maken waar u nog lang van zal genieten. Kom ook eens langs in onze studio voor een mooi portret of een leuke groepsfoto.
Ramses van der Werf
Ramses van der WerfWeb Developer
Nu meer dan 10 jaar geleden begon Ramses van der Werf letterlijk aan zijn keukentafel kleine ondernemers en zelfstandigen te helpen om meer rendement te behalen door gebruik te maken van het internet. Het meest geavanceerde product is “Direct Succesvol Online”, opgericht om onze 300 partners en meer dan 2000 klanten te helpen om hun bedrijf sneller te laten groeien door gebruik te maken van het internet met al zijn mogelijkheden.